Michael Beck den 21-09-2016
     Vedrørende UGE 39 - 2016

INVITATION

I forbindelse med natur- og videnskabsfestivalen på Stubbæk skole vil det glæde os at se dig/jer til vores fælles festival-workshop-dag - åbent hus for alle med tilknytning til skolen.

Fredag den 30. september 2016 i tidsrummet 10:00 - 14:15

Alle skolens elever har på en eller anden måde arbejdet med emnet Hjerte & Hjerne, nogle har brudt undervisningen op, andre har taget på ture, andre igen har indflettet emnet i den daglige undervisning. Det hele kulminerer i en afslutning om fredagen, hvor en række af vores elever afvikler workshops, hvor de fremviser, hvad de har arbejdet med i løbet af ugen - derudover vil vores samarbejdspartnere for ugen på den ene eller anden måde være repræsenteret på dagen.

Der ud over vil vi gerne invitere forældre til børn i indskoling og mellemtrin til en madpakke inspirationstime

Onsdag den 28 september i tidsrummet 15:00 - 16:30

Inspirationstimen tager udgangspunkt i gode madpakke vaner, uden at præsentere det på en ufleksibel måde - den pædagogiske tanke er at hjælpe jeres børn til sunde madvaner, så de kan præstere bedre i løbet af en lang dag. Kom og deltag sammen med to af udskolingslærerene og med faglig viden fra en diætist.

Tilmelding er nødvendig, og foregår via nedenstående link! Bak op, og vær med til at hjælpe dit barn til bedre læring gennem mad til hjerte og hjerne.

LINK

Tilmelding senest den 27.09 kl. 08:15

Ved spørgsmål kan Michael kontaktes via intra.

Vedhæftet link: Mere om natur og videnskabsfestivalen.
    Vedhæftet dokument: Invitation til onsdags arrangementet.